رد کردن لینک ها

اهداف دبیرخانه

 

علم و دانش، بزرگترین سرمایه های هر ملتی هستند. در مورد علم دانشگاهی، چیزی که هر روز باید همگی اعم از دانشجو به فکر بهبود آن باشند، علم «مفید برای عمل» یا به بیان دیگر همان «ابتکار و مهارت» است. آزاداندیش بودن، آرمانگرا، در صحنه بودن، خود سازی فکری و اخلاقی، اهل علم و عمل بودن همه از خصوصیات دانشجو است و دانشجو باید در علم و تحقیق پیشرو باشد. بنابراین برگزاری همایش های دانشجویی نقش مهمی در افزایش روحیه همکاری دانشجویان، تبادل اطلاعات علمی و برطرف شدن نقاط ضعف تحقیقات دانشجویی دارد.

دبیرخانه همایش دانشجویی تازه های علوم بهداشتی در سال 1383، توسط بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران شروع به کار نمود و از آن زمان، شش دوره همایش به صورت سالانه در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید. از زمان ادغام دانشگاه علوم پزشکی ایران با تهران، دبیرخانه ای در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران دایر شد و سه همایش تازه های علوم بهداشتی، SDH و مدیریت بهداشتی در ذیل آن قرار گرفت. با رایزنی هایی که با اعضای شورای دبیرخانه، دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و بسیج دانشجویی انجام گرفت، تصمیم بر آن شد که دبیرخانه این همایش به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منتقل گردد. از زمان انتقال دبیرخانه این همایش به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تاکنون پنج دوره از این همایش (هفتم تا یازدهم) به همت بسیج دانشجویی با حمایت معاونت پژوهشی دانشگاه، معاونت دانشجویی و فرهنگی و نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار گردیده و طی این چهار دوره مقالات بسیاری توسط دبیرخانه این همایش دریافت شده است.

با عنایت به فضل خداوند متعال، هم اکنون مسئولین برگزار کننده و دانشجویان رشته های مختلف بهداشتی بر آن شدند که دوازدهمین دوره این همایش را در پنج محور اصلی ذیل در اردیبهشت ماه 1398 در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار نمایند. به امید بهروزی کشورمان با تربیت دانشجویانی ماهر و ارزش دادن بیشتر به ابتکار و مهارت در برابر نمره و علم بلاعمل.

 

اهداف همایش

1-بالا بردن روحیه خود باوری و انگیزه تحقیق در دانشجویان

2-سوق دادن پروژه ‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاهی به سمت رفع مشکلاتی که حوزه سلامت به گونه‌ای با آن درگیر است.

3-عرضه توان علمی و عملی دانشجویان محقق و مبتکر

4-ارائه آخرین دستاوردهای علمی و فناوری در عرصه های مرتبط با بهداشت

5-طرح مشکلات عمده سلامتی در زمینه‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و بهداشتی و به دست آوردن راه حل‌های تحقیقاتی برای رفع آنها

6-فراهم آوردن محیطی مناسب بر تبادل اطلاعات و دیدگاه‌های علمی محققان دانشجو

7-گسترش و توسعه فعالیت‌های پژوهشی در کشور

شاید دوست داشته باشید

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه